Hjort

Jegerkontrakter og informasjon til kortjegere hjort er sendt ut i viltrapporten og signeres elektronisk. Husk at tilgjengelig kvote er jegerens ansvar. For oppdaterte kvoter underveis i jakta,  send SMS med kodeord: skutthjort AG kvote til 1963. 

Elg

Jaktinstruks er sendt ut, slik at nødvendig informasjon skal være tilgjengelig før hjortejaktstart 1. september. Jaktinstruksen videreføres som en del av gjeldene bestandsplan. 2021 er siste året i nåværende bestandsplanperiode. Total kvote for 2021 er 130 dyr. 
Ifølge viltrapporten skal føring av sett- og skutt overføres dirkete til hjorteviltregisterets sett og skutt. Det er derfor viktig at dere fortsatt kun fører data inn i viltrapporten.
Årets elginstruks signeres elektronisk i viltrapporten. Om jaktledere ønsker å levere slipp til feltformenn, kan dette gjøres i tillegg. Andre relevante dokumenter kan du finne på ELG.

Ta kontakt med sekretariatet på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om behov for bistand/ om noe skulle være uklart.

Vi ønsker skitt jakt!